Det är torsdag morgon...

...och jag kom på att jag måste skriva lite här. Inte för att det hänt så mycket, den ena dagen är den andra lik.
Upp på morgonen, sticka lite, jobba, fixa mat, diska, sticka, sova och sen börjar det om på nytt. Men det är väl det som är livet.
Imorgon har jag i alla fall planerna att åka till mor och far på visit. Sen på söndag åker jag med mitt arbetslag till fjällen. Kanske man skulle prova på att åka slalom där eller förresten kanske inte. Jag har aldrig i mitt liv stått på ett par slalomskidor och är livrädd för nerförsbackar så det kanske är dömt att misslyckas. Risken är kanske att jag kommer hem med ett helt gäng med benbrott och det vore inte skoj. Nej, jag tror att jag håller mig på plan mark om det nu finns något sådant i fjällen. Vi får väl se.
I alla fall har jag fått ihop tre par sockar som jag har levererat och eftersom jag inget hört så har dom väl passat också. Nu har jag dragit igång stickandet av den tredje norsk tröjan.
Ha en bra dag alla mina läsare om jag nu har några.
 
 

Nu har halva...

... mars försvunnit i ett nafs.
Vad har hänt ? Jo, förra helgen så var jag till mor och far och gjorde mest ingenting bara umgicks med dom.
Och stickade förstås.
I helgen har det varit marknad här i Gällivare. Besökte den ett par gånger köpte faktiskt lite lovikkagarn till beställda vantar, plastpåsar och ett mobilskal. Inga stora investeringar med andra ord. Men det är väl så när man ingenting behöver.
Dottern som är där borta på andra sidan Atlanten hon och kurskamraterna åkte på weekendkryssning till Bahamas. Säkert en upplevelse.
På stickfronten har jag fått färdigt två norsktröjor, det tog tio dagar att få ihop den bruna och sju dagar att få ihop den naturvita. Men som min mor sa, allt tar sin tid.
Nu är det lite sockproduktion som gäller innan jag drar igång nästa tröja.
Så här ser tröjorna ut
 

Det är måndag morgon....

... och mitt huvud känns så tungt. Som Povel Ramel skrev i en text.
Och idag är det faktiskt så, men även huvudet kommer väl igång så småningom.
För att återgå till mitt senaste inlägg så blev det en spännande hockeyfinal i OS som slutade med silver, alltid något.
Snöslungan som jag var så förbannad på, den fick vara inne i garaget på upptining och sen hör och häpna så började den spruta iväg snön. Det var verkligen skönt för det bara vräkte ner snö förra helgen. Förmodligen behövde den lite värme och kärlek och inte det jag gav den, sparkar och hårda ord. Men jag bad om ursäkt för mitt beteende.
I torsdags drog våran dotter på äventyr. Resan började med två dagar i Stockholm för att gå på en konsert med Avicii. På lördagmorgon flög hon och en kompis till Miami för 4 veckors bartender utbildning och en veckas semester. Hoppas att dom får en riktigt spännande upplevelse.
Här hemma händer det inte mycket, helgen gick i tvättande och stickandets tecken.
Lovikkavantarna är färdigproducerade för denna gång och norsktröjan är på god väg.
Men nu är det bara att börja göra mig i ordning för en ny arbetsvecka.
Här är de sista vantarna som blev färdiga.
 



Jag heter Annica
och bor i Gällivare.
Mina intressen är familjen, hundarna och handarbete.

Jag tar även emot beställningar på stickat.
För mer info eller för beställningar maila mig!

[email protected]


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0