Verkar som...

...att vintern kommit nu för att stanna, tog en bild nu på dagen på vår baksida och för min del behöver det inte komma nå mera snö. Men som vanligt blir det inte som jag vill.
Annars händer det inte så mycket ovanligt här hos mig.
Jag försöker ta mig igenom höststädningen men det går segt. Har en förmåga att hamna i soffan med stickningen i stället. Mycket roligare. Jag har fått en massa beställningar till jul så nu kan jag inte ta emot fler, tyvärr. Synd att dygnet bara har 24 timmar. Men så länge det är roligt så är det roligt.
Imorgon ska jag leverera fyra par sockar.
Men nu har jag faktiskt gjort en paus från sockstickningarna för ett litet tag och stickar på ett par barn yllebyxor.
Lite variation är nog inte skadligt.
 

Vintern verkar....

...komma med stormsteg nu. Lite pudersnö var det på asfalten nu när jag var ut med hundarna. 

I helgen har jag och dottern varit till stugan, det var nog sista gången för detta år. Nu får den klara sig utan oss till nästa sommar. Det känns lite trist men, men det är lite omständigt att vara där på vintern. 

Fick i alla fall hjälpa mina nära och kära med lite av varje. 
Det blev städning inomhus och i förråd, kompostskottning, slå pinnar i marken, klippa hår och däckbyte. 
Känns alltid bra när man kan göra lite nytta och kanske vara lite till hjälp. 

Ikväll tar jag det lite lugnt med stickning och fotboll. Men det ser ut att gå åt skogen för Sverige mot Tyskland. 
Skrev i förra inlägget att jag fick beställningar på två par sockar till utav de jag stickat. Nu har jag fått beställningar på nio par så innan jag är färdig med denna modell så hinner det säkert bli femton par. Det brukar sluta vid det innan jag byter projekt. Men det är bara roligt. 

Oj, Sverige fick ett mål till.  Kanske bäst jag håller tummarna så det blir vinst. 

Hösten är här!!

Och kylan med den, bara ett par plusgrader i skrivande stund men det känns jätte kallt och åter igen funderar jag på hur jag ska överleva -30 grader. Men det har ju gått förr så nog ska det väl gå i år också.
En morgon förra veckan var det lite vitt på backen men det försvann och jag hoppas att det dröjer länge ännu innan snön kommer. Den behöver egentligen inte komma alls.
Jag fortsätter med att sticka yllesockar för brinnande livet, dessa har jag gjort nu senast. Det mönstrade paret blev sålt direkt och jag fick även beställningar på två par till. Jag brukar ju som sagt sällan göra en av varje sak.
Det randiga paret ska bli en födelsedagspresent.
I övrigt händer det inte så mycket, har tänkt dra igång med höstens städning så att jag får bort sommargardinerna från fönstren men det går lite trögt.
Jag fick i alla fall fönstren tvättade från utsidan i helgen som var trots att det duggregnade. Men jag tänkte att kan Pippi Långstrump vattna blommor när det regnar så kan väl jag tvätta fönster och det gick bra.
Zumba träningen har jag också kommit igång med igen efter sommaruppehållet och det är riktigt roligt och svettigt. Det är så skönt efteråt när det känns att man har gjort något.
Nu ska jag veva på stickorna en stund till innan det är dags att dra till dagens arbete.
 



Jag heter Annica
och bor i Gällivare.
Mina intressen är familjen, hundarna och handarbete.

Jag tar även emot beställningar på stickat.
För mer info eller för beställningar maila mig!

[email protected]


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0