Det börjar bli kyligt ute!!

Hösten är här o vi har hunnit få lite snö även om den är borta nu och som vanligt tycker jag att den kan hålla sig borta ett bra tag till. 
Vi har i helgen fått in lite ved i vedboden för de kommande kalla dagar och varje gång vi håller på med detta arbete så avundas jag de som bor i lägenhet. Men, men man gör ju sina val så det är bara att gilla läget. 
Förra veckan var jag några dagar i Kiruna hos min kära dotter och det blev många promenader med mitt "barnbarn". Jag konstaterade en sak under promenaderna. Man ska ta upp skiten efter hunden men jag såg inte en enda låda var jag kan slänga påsen i Kiruna, där måste jag säga att Gällivare är bättre. 
Sen har det som vanligt blivit lite stickat, sockar och babyoverall, jag betar av min beställningslista sakta men säkert även om den fylls på hela tiden. Och det är ju roligt. 


Nu är det en ryssmössa i Lovikkagarn som är under produktion till en frusen älgjägare. 
Men nu måste jag nog börja ordningsställa mig för en ny arbetsdag. 
Ha det bra alla!!




Höst!

Nu är det höst och det känns verkligen när löven bara rasar från träden och det är kallt på mornarna. Men dagarna har varit väldigt fina. 
Jag fick inspiration från en Facebook grupp och var tvungen att prova sticka "syltasockar". Har ingen aning om varför dom heter så men dom var roliga att sticka och jag blev nöjd med resultatet. 



Sockar och arkiv!!

Igår och idag har jag varit på kurs, ämnet var Arkiv. Och det är inte mitt stora favoritintresse men något man måste hålla efter och göra rätt. Så nu är det bara att gå på jobbet imorgon och inspektera vårat arkiv. 
Men jag har även pysslat med mitt favoritintresse, stickning. 
Tre par sockar ska iväg och möta den kommande vintern. 




Virkade kuddar m.m !!

Fick inspiration från en facebook grupp att virka rutor och göra kuddar. Det skulle bara bli en kudde men som vanligt klarar jag inte av att göra bara en av varje utan det blir minst två.
Den ena kudden har en svart innerkudde och den andra har turkost.
Det var i alla fall jätteroliga att virka.
Fick även en beställning på en liten babymössa med tillhörande mössa.
Och ett par våffelvirkade pannlappar, gjorde även ett par i rödrosa färg men konstigt nog glömde jag att fotografera dessa.
 

Lite mera färdiga sommarprojekt !!

Trots att sommaren varit väldigt varm och skön så har jag fått en del gjort i handarbetsväg.
Vi vet ju att den kalla vintern kommer och då kan det vara skönt med lite varmt att ha på sig.
Här är några par sockar som jag stickat i sommar.
 
 
 



Jag heter Annica
och bor i Gällivare.
Mina intressen är familjen, hundarna och handarbete.

Jag tar även emot beställningar på stickat.
För mer info eller för beställningar maila mig!

[email protected]


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0