Ett par månader...

... har nu gått sedan jag var här och skrev något sist.
Så nu tänkte jag att jag skulle uppdatera bloggen med lite som hänt sen sist.
I förra inlägget var jag på väg med mina arbetskamrater till Björkliden, vi var dit och det var en riktigt trevlig resa.
Det blev ingen skidåkning för min del däremot var vi upp till Låktatjåkko med bandvagn. En del hurtbullar åkte skidor men vi var ett gäng som föredrog bandvagnen. Väl däruppe så åt vi soppa som serverades i fiket innan det var dags för nerfärden igen.
Solen lyste från en nästan klarblå himmel denna dag även om det såg mörkt ut från morgonen.
Här är utsikten från våra stugor med Lapporten i bakgrunden.

Efter Björkliden resan var det bara att åka hem och packa om väskan och dra till mor och far för att fira mors 75-årsdag med delar av släkten och bl.a smörgåstårta som vi snodde ihop. Mor själv stod för garneringen.
Till present fick hon en Ipad så nu är hon en riktig modern 75 åring.
Efter helgen var det bara att åka hem igen och dra iväg på en kurs till Luleå men den var bara över dagen.
Och så fick vi hem vår kära dotter från USA efter sin bartender utbildning. Det var jätte roligt att ha henne på hemma plan igen.
Vi har också varit iväg på en semestertripp till Stockholm och Gran Canaria för att fira gubben som fyllt jämt.
På Gran Canaria bodde vi i Playa del Ingles på ett fint hotell med fin trädgård Jardin del sol. Vädret var toppen, sol från klarblå himmel så gott som hela dagarna förutom några stackmoln som drog förbi och sen blev det lite svalare på kvällarna och det tycker jag är skönt. Men poolen var kall, jag bestämde mig att nu ska jag bada efter att ha legat i solen och blivit varm men när jag hade vatten till knäna gav jag upp. Brrr !!!
I Stockholm hann vi springa i affärer, besöka Casino Cosmopol, äta på Hard rock café. Emma var och fick massage på Axelssons spa.
Jag och Emma gjorde också en snabbvisit på Gröna Lund där vi åkte tre vändor i berg och dalbanan och ett åk i en annan bana. Sen fick det räcka för en gammal kvinna som mig.
På ABBA museet var vi också och kollade läget, där fanns det en hel del att se från deras storhetstid.
Nog om våra utsvävningar.
På stickfronten har jag hunnit få ihop litegrann, det hinner ju inte bli så mycket när man bara flänger omkring.
Lite tråkigheter har vi också haft eftersom vår lilla Max lämnade oss i början på mars pga hans sjukdom och när vi kom hem från Gran Canaria semestern så dog vår undulat förmodligen av sjukdom och ganska hög ålder.
Här är Max taget en fin dag förra sommaren. Nu har vi i alla fall Ludde kvar.

Nu är det dags att se hur det går i ishockey VM mellan Sverige och Italien, det borde väl inte vara några problem för Sverige. Men allt kan ju hända.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0